Aevum
+381 (011) 402-49-80

AEVUM PET CARE

Crafted food sa premium potpisom

Vrhunska hrana
za pse i mačke

Glavna delatnost Aevum Pet Care kompanije je proizvodnja vrhunske hrane za pse i mačke koja svojim kvalitetom, sastavom i zanatskim načinom proizvodnje predstavlja unikatnu novinu na globalnom tržištu. Naša filozofija je da ljubimcima pripremamo najfiniju i najzdraviju craft hranu, a da pri tome poštujemo ekološke principe i doprinosimo očuvanju životne sredine.

Esencija prirode na
savremen način

Sastojci na kojima se temelje naše recepture su brižljivo odabrani u skladu sa potrebama ljubimaca i prilagođeni različitim tipovima, vrstama i uzrastima pasa i mačaka koji žive u domaćinstvima. Naši recepti, utemeljeni na prirodnom bilju i sirovom mesu, omogućavaju da organizam ljubimca na dnevnoj bazi dobije sve ono što mu je neophodno za pravilan razvoj i zdrav život.

Tehnologija nove generacije
i proverena veština

Snažno verujemo da je za vrhunski proizvod neophodna veština koja se graniči sa umetnošću, i zato je svaki korak procesa pripremanja hrane u našoj kuhinji brižljivo i delikatno isplaniran i sproveden. Kada na to dodamo najnoviju tehnologiju, ceo proces postaje harmonija koja čini da svaki zalogaj bude rafinirano i preukusno parče umetnosti koje će biti čist užitak za svakog ljubimca.