Kraftia SEE

+381 (011) 402-49-80

Vesti

AEVUM PLATFORMA NA SRPSKOM TRŽIŠTU

sep , 28
AEVUM PLATFORMA NA SRPSKOM TRŽIŠTU

Srpsko tržište uvećano je za još jednu mladu kompaniju AEVUM D.O.O, koja je osnovana kao rezultat promena koje se dešavaju u okviru domaće privrede, kao i konstantne potrebe za unapređenjem poslovanja i rasta.

Kao tim iskusnih menadžera u oblasti poljoprivrednog biznisa, dobro obavešteni o nedostacima u poslovanju, kreirali smo kompaniju koja je sama po sebi rešenje zbira tržišnih problema koje smo uočili.

A sveža rešenja znače otvaranje novih mogućnosti, uštedu vremena, povećanje postojećeg, ali i kreiranje mogućnosti za novi profit.

Zato smo našu kompaniju bazirali na tri stuba rasta:

  • Ušteda vremena
  • Otvaranje novih mogućnosti
  • Kreiranje novog kanala za profit

Radi zadvoljenja ove tri krucijalne poslovne kategorije, formirali smo 4 strateška partnera, od kojih su 3 primarno okrenuta ka poljoprivredi:

  1. Klub A
  2. Integra Agro
  3. Net Agro
  4. Aevum pet care

Osnovni cilj osnivanja ovih kompanija, kao novih servisa za srpsko tržište, jeste ušteda vremena, centralizacija usluga, brži i lakši način dobavljanja potrebnih materijala.

Cilj nam je uvođenje dobrih poslovnih običaja i uspostavljanje visokih standarda u domenu naše ponude, koji treba da omoguće ravnotežu između potražnje i ponude iz perspektive uticaja na povećanje konformizma u poslovanju.

Konzistentan sistem upravljanja koji smo fomirali i jačanje poverenja članica, klijenata kao i drugih zainteresovanih strana, ima za cilj da obezbedi dugoročan i održiv razvoj kompanije.

Članice Aevum-a posluju u okviru prakse u kojoj menadžment donosi strateške odluke i usmerava poslovanje sistema. Članice imaju autonomnost, ali i odgovornost za rezultate poslovanja.

U svim segmentima korporativne komunikacije Aevum d.o.o nastoji da iskaže visoka poslovna stremljenja i liderske pozicije na tržištu i to inovativnim poslovnim ponudama, koje su bile više nego neophodne sistemu poljoprivrednog biznisa.

Kompanija se rukovodi sledećim principima:

  • Otvorenost za nove ideje
  • Dijalog i dvosmerna komunikacija sa zainteresovanim grupama / klijentima / partnerima
  • Spremnost da se investira vreme, znanje i logistika u razvoj sistema koji omogućuju brže i lakše funkcionisanje na tržištu.

Pozivamo vas da budete deo ove inovativne, integrisane mreže i poslovanja nove generacije.